TELEFON
0756.140.013; 0232.259.596
EMAIL
vanzari@pompesiaccesorii.ro
PROGRAM
Luni - Vineri, 08 - 17

Garanții, service, returnări

Produsele vândute de S.C. TEHNOTERM S.R.L. prin www.pompesiaccesorii.ro sunt însoțite de certificate de garanție eliberate de WILO ROMANIA și completate de către vânzător.

Dacă la recepția produsului constatați lipsa certificatului de garanție, trebuie să sesizați vânzătorul la adresa vanzari@pompesiaccesorii.ro în maxim 48 de ore de la recepția mărfii, sesizările ulterioare nu vor fi luate în calcul.

Condițiile generale de garanție sunt cele specificate de producător în certificatele de garanție.

Pentru o anumită gamă de produse garanția se acordă doar cu proces verbal de punere în funcțiune. Punerea în functiune este gratuită și este facută de către un tehnician service autorizat WILO din rețeaua națională a acestuia.

Daca aveți o problemă cu un produs livrat de noi, trebuie să vă adresați direct celui mai apropiat centru de service din rețeaua națională stipulată în certificatul de garanție sau la adresa service@wilo.ro.

Dacă problema dvs. nu a fost rezolvată de către centrul de service aveți posibilitatea de a returna produsul. Pentru aceasta trebuie să completati formularul de returnare.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare